اطلاعات پزشکی
23 خرداد 1397
شما اینجا هستید: ویزئو > ویدئو > اطلاعات پزشکی > کاهش ریسک دیابت بارداری با رژیم صحیح غذایی

کاهش ریسک دیابت بارداری با رژیم صحیح غذایی

خبرهای مشابه
نقش رِژیم های غذایی در ابتلا به افسردگی
نقش رِژیم های غذایی در ابتلا به افسردگی

از بین رژیم های غذایی مختلف مانند رژیم غذایی کنترل فشار خون ، رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم های غذایی غربی، رژیم غذایی کنترل فشار خون بیشترین تاثیر را در کاهش ابتلا به علائم افسردگی داشته است.

سبزیجات بیشتر بخورید و حیوانات کمتر
سبزیجات بیشتر بخورید و حیوانات کمتر

علم بارها به ما ثابت کرده است که هرچقدر مصرف گوشت بالاتر رود، ریسک ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و سکته نیز بالاتر می‌رود. برعکس هرچقدر که میوه و سبزیجات بیشتری بخوریم، ریسک ابتلا به این بیماری‌ها و شاخص توده بدنی(BMI) ما پایین می‌آید.

کاهش ریسک بیماری های قلبی و عروقی با گیاهخواری
کاهش ریسک بیماری های قلبی و عروقی با گیاهخواری

کوروش جعفریان،متخصص تغذیه اذعان داشت ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان‌ها، فرشار خون و چاقی در گیاهخواران بسیار کمتر از سایرین است.

تاثیر رژیم مدیترانه ای بر کاهش خطر سکته
تاثیر رژیم مدیترانه ای بر کاهش خطر سکته

طبق بررسی و مطالعات جدید، رژیم غذایی مدیترانه‌ای که مملو از میوه، سبزیجات، ماهی و غذاهای فرآوری نشده است، موجب کاهش ریسک حمله قلبی و سکته در افراد مبتلا به بیماری قلبی می‌شود.

تاثیر آلودگی صوتی بر افزایش ریسک بیماری قلبی
تاثیر آلودگی صوتی بر افزایش ریسک بیماری قلبی

به گفته محققان، با افزایش میزان سروصدا ریسک وقوع فیبریلاسیون دهلیزی(بیماری قلبی) هم افزایش می یابد.

احتمال بارداری با استفاده از روش های پیشگیری طبیعی
احتمال بارداری با استفاده از روش های پیشگیری طبیعی

روش های طبیعی پیشگیری از بارداری کم هزینه و بدون نیاز به ابزار و وسایل خاص هستند و اگر اصولی و صحیح به کار گرفته شوند می توانند احتمال باراری را تا حدی کاهش دهند.

مدیریت صحیح منابع از عوامل تداوم طرح تحول سلامت
مدیریت صحیح منابع از عوامل تداوم طرح تحول سلامت

برای ادامه طرح تحول سلامت نیازمند مدیریت صحیح منابع، سطح بندی خدمات، استفاده از راهنماهای بالینی، و استقرار نظام ارجاع هستیم.

درمان پسوریازیس با رژیم غذایی مدیترانه ای
درمان پسوریازیس با رژیم غذایی مدیترانه ای

تحقیقات نشان می دهد که رژیم غذایی مدیترانه‌ای خاصیت ضد التهابی دارد؛این رژیم غذایی با کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن التهابی مرتبط است.