تغذیه و تناسب اندام
23 خرداد 1397
شما اینجا هستید: ویزئو > ویدئو > تغذیه و تناسب اندام > کاهش ریسک بیماری های قلبی و عروقی با گیاهخواری
یک متخصص تغذیه:

کاهش ریسک بیماری های قلبی و عروقی با گیاهخواری

خبرهای مشابه
تاثیر آلودگی صوتی بر افزایش ریسک بیماری قلبی
تاثیر آلودگی صوتی بر افزایش ریسک بیماری قلبی

به گفته محققان، با افزایش میزان سروصدا ریسک وقوع فیبریلاسیون دهلیزی(بیماری قلبی) هم افزایش می یابد.

تاثیر رژیم مدیترانه ای بر کاهش خطر سکته
تاثیر رژیم مدیترانه ای بر کاهش خطر سکته

طبق بررسی و مطالعات جدید، رژیم غذایی مدیترانه‌ای که مملو از میوه، سبزیجات، ماهی و غذاهای فرآوری نشده است، موجب کاهش ریسک حمله قلبی و سکته در افراد مبتلا به بیماری قلبی می‌شود.

کاهش ریسک دیابت بارداری با رژیم صحیح غذایی
کاهش ریسک دیابت بارداری با رژیم صحیح غذایی

کوروش جعفریان،متخصص تغذیه با بیان اینکه رژیم غذایی نادرست مادران باردار ریسک ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می دهد،گفت:با یک سیستم غذایی صحیح از بیماریهای پس از بارداری در امان باشید.

تاثیر یک نخ سیگار بر سلامت قلب و عروق
تاثیر یک نخ سیگار بر سلامت قلب و عروق

کشیدن روزانه یک نخ سیگار هم بسیار خطرناک است؛ خطر مبتلا شدن به بیماری‌های قلبی با کشیدن روزانه یک نخ سیگار، نصف خطر کشیدن ۲۰ نخ سیگار در روز است و برای کاهش ابتلا به مشکلات ریوی و قلبی و عروقی ، کاهش مصرف سیگار کافی نیست و باید آن را ترک کرد.

کشف ترکیب دارویی برای بیماران قلبی و عروقی
کشف ترکیب دارویی برای بیماران قلبی و عروقی

پزشکان در آزمایش‌های جدید توانستند به بهترین ترکیب‌های دارویی برای مبتلایان به فشار خون بالا را که در معرض بیماری‌های قلبی هستند، دست یابند.

تاثیر رژیم گیاهخواری بر کاهش افسردگی و اضطراب
تاثیر رژیم گیاهخواری بر کاهش افسردگی و اضطراب

رژیم های غذاهایی که خطر ابتلا به بیماری هایی چون دیابت و مشکلات قلب و عروق را کاهش می‌دهند به بهبود سلامت روان نیز کمک می‌کنند.

آیا بیماری قلبی زنانه و مردانه دارد؟
آیا بیماری قلبی زنانه و مردانه دارد؟

برخی از بیماری‌های قلبی در میان زنان شیوع بیشتری دارد و علاوم و نشانه‌های برخی از بیماری‌های قلبی نیز میان زنان و مردان متنفاوت است.

سن،وراثت و استرس مهمترین علل بیماری های قلبی
سن،وراثت و استرس مهمترین علل بیماری های قلبی

یک متخصص قلب در رابطه با زمینه های دردهای قلبی می گوید: سن بالای ۵۰ سال، استعمال دخانیات، زمینه‌های ارثی و خانوادگی، چربی خون، دیابت و فشار خون بالا افراد را مستعد بیماری های قلبی می کند.